Είμαστε πιο δυνατοί από την τρομοκρατία, λέει η Μέρκελ από τη G20
Ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των πρόσφατων επιθέσεων στο Παρίσι και την Άγκυρα, τήρησαν την Κυριακή οι ηγέτες της συνόδου κορυφής της G20 στην Αττάλεια.
Ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των πρόσφατων επιθέσεων στο Παρίσι και την Άγκυρα, τήρησαν την Κυριακή οι ηγέτες της συνόδου κορυφής της G20 στην Αττάλεια.
«Εδώ από τη σύνοδο της G20 στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι είμαστε πιο δυνατοί από οποιαδήποτε μορφή τρομοκρατίας» δήλωσε καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι αποτελούν το κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων στη συνάντηση.
Η Μέρκελ σημείωσε ακόμα ότι η ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης είναι ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για τη Γερμανία.
Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, με τουλάχιστον 129 νεκρούς, έρχεται λίγες μέρες μετά τις επιθέσεις με 102 νεκρούς που σημειώθηκαν στις 10 Οκτωβρίου στην Άγκυρα, και επίσης αποδίδονται στο Ισλαμικό Κράτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Από τους αρχαίους δήμους του Θουκυδίδη έως τη χρυσή εποχή της αεροπορίας
- Έβρος: Σε απόγνωση οι αγρότες – Επιστήμονες εξηγούν γιατί δεν πέφτει η στάθμη του ποταμού
- UEFA: Οι κίνδυνοι από την αλλαγή των κανόνων πολλαπλής ιδιοκτησίας και η επίδραση του Οικονομικού Fair Play
- Έχεις τα χρώματα, έχεις τα πινέλα: Η τέχνη ως εργαλείο έκφρασης και ενδυνάμωσης στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη
- «Ανοίγει» η υπόθεση των υποκλοπών με πιθανή αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε κακουργήματα
- Συνελήφθη ζευγάρι με μαχαίρια στα δικαστήρια Ευελπίδων


