
Ακυρώθηκε η συναυλία των U2 στο Παρίσι
Την απόφασή τους να ακυρώσουν την προγραμματισμένη για το Σάββατο συναυλία στο Παρίσι ανακοίνωσαν οι U2 μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα. «Παρακολουθήσαμε άφωνοι και σε κατάσταση σοκ τα τεκταινόμενα στο Παρίσι. Οι καρδιές βρίσκονται στο πλευρό των θυμάτων και των οικογενειών τους» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.
Την απόφασή τους να ακυρώσουν την προγραμματισμένη για το Σάββατο συναυλία στο Παρίσι ανακοίνωσαν οι U2 μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.
«Παρακολουθήσαμε άφωνοι και σε κατάσταση σοκ τα τεκταινόμενα στο Παρίσι. Οι καρδιές βρίσκονται στο πλευρό των θυμάτων και των οικογενειών τους.
» Είμαστε συντετριμμένοι από τις ανθρώπινες απώλειες στη συναυλία των Eagles of Death Metal και οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στα μέλη του συγκροτήματος και στους θαυμαστές τους. Ευχόμαστε όλοι οι θαυμαστές μας στο Παρίσι να είναι ασφαλείς» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι U2, διευκρινίζοντας πως η συναυλία στη γαλλική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στον κατάλληλο χρόνο.
Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που οι U2 ακυρώνουν συναυλία λόγω τρομοκρατικού χτυπήματος.
Τον Σεπτέμβριο ακύρωσαν τη συναυλία τους στην Στοκχόλμη, επειδή υπήρξαν πληροφορίες ότι ανάμεσα στο πλήθος υπήρχε ένας ένοπλος άνδρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Τζόντι Φόστερ θεωρεί ότι η «F1» του Μπραντ Πιτ δημιουργήθηκε με ΑΙ
- Γνωστός τράπερ, διάσημο μοντέλο και influencer κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση σε τυχερά παιχνίδια
- Υπό αμφισβήτηση η ανακάλυψη των λειψάνων του Ντ’Αρτανιάν στο Βέλγιο
- Επίσημο: Τέλος ο Νάγκελσμαν από την Γερμανία – Φαβορί ο Κλοπ (pic)
- Ρώσοι φαρσέρ παγίδευσαν τον ΓΓ Εθνικής Ασφάλειας – Τι λένε στο in πηγές κοντά στον Θάνο Ντόκο
- Χαλάνδρι: Αυτό είναι το μπαλκόνι από το οποίο έπεσε ο 17χρονος





