
Με τον μητροπολίτη Άνθιμο συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος το Σάββατο (19:00) θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
Τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος το Σάββατο (19:00) θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
«Αύριο έχω τη μεγάλη προεκλογική ομιλία στο Βελλίδειο και δεν μπορούσα παρά να ξεκινήσω με την ευλογία του Παναγιωτάτου. Ήρθα να πάρω την ευλογία του» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο μητροπολίτης του ευχήθηκε καλή επιτυχία και υπογράμμισε:
«Αγαπώ και εκτιμώ τους πολιτικούς που φανερά αποκαλύπτουν τη μεγάλη αγάπη και την αφοσίωσή τους στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας και συγχρόνως που ομολογούν και την πίστη τους απέναντι στην Ορθοδοξία, στον Χριστό, στην Εκκλησία και στην ιερά μας παράδοση. Αυτά τα έχει και τα δύο ο Άδωνις Γεωργιάδης και θα το εκτιμώ βαθύτητα και επειδή είναι και νέος στην ηλικία είναι μια πολύ μεγάλη ελπίδα για την πορεία της πατρίδας μας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI
- Οι last minute κρατήσεις «ζεσταίνουν» τον τουρισμό
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Σε χάος η φυσική αγορά πετρελαίου – Στα ύψη οι τιμές
- Η Αναστάσιμη Ακολουθία ζωντανά από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς



