Έξυπνα συστήματα μεταφοράς από την Xerox και την Mitshubishi Heavy Industries
Οι δύο εταιρίες θα εστιάσουν σε συστήματα ηλεκτρονικής είσπραξης διοδίων, παρακολούθησης της κυκλοφορίας, τηλεματικής και έξυπνης διαχείρισης parking.
Στην υπογραφή συμφωνίας για τη συνεργασία στον τομέα των συστημάτων μεταφοράς προχώρησαν πρόσφατα οι εταιρίες Xerox Corp. και Mitsubishi Heavy Industries (MHI). Στο πλαίσιο της συμφωνίας οι εταιρίες θα διερευνούν και θα εκμεταλλεύονται από κοινού ευκαιρίες ανάπτυξης έξυπνων συστημάτων μεταφοράς (Intelligent Transport System – ITS). Η συμφωνία υπογράφτηκε σε ειδική συνάντηση στελεχών των δύο εταιρειών στο πλαίσιο της έκθεσης ITS World Congress and Exhibition.
«Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα έξυπνων συστημάτων μεταφοράς της Xerox και της MHI αλληλοσυμπληρώνονται. Οι δύο εταιρίες θα αναζητήσουν ευκαιρίες, όπου θα συνδυάζουν τα ‘δυνατά τους σημεία’ για να προσφέρουν καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά προϊόντα στους παρόχους υπηρεσιών μεταφοράς παγκοσμίως», δήλωσε ο Ken Philmus, Senior Vice President, Transportation Services της Xerox.
Οι δύο εταιρίες θα εστιάσουν σε συστήματα ηλεκτρονικής είσπραξης διοδίων, παρακολούθησης της κυκλοφορίας, τηλεματικής και έξυπνης διαχείρισης parking. Στον τομέα αυτό, η Xerox έχει υψηλή εξειδίκευση στη δημιουργία του κατάλληλου λογισμικού, κυρίως στην Αμερική και την Ευρώπη, ενώ η MHI εξειδικεύεται στην δημιουργία και συντήρηση hardware, κυρίως στην Ιαπωνία και την Ασία.
«Η MHI στοχεύει στην επέκτασή της πέρα από την Ιαπωνία και την Ασία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από τη συνεργασία μας με τη Xerox σε συγκεκριμένα projects, θα προσφέρουμε καλύτερες λύσεις στην αγορά έξυπνων συστημάτων μεταφοράς (ITS)», ανέφερε ο Hiroyuki Toda, general manager, ITS Strategic Business Unit και deputy head, ICT Solution Headquarters της Mitsubishi Heavy Industries.
In.gr Τεχνολογία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις