Διακινητές προσφύγων απέδρασαν από κρατητήριο στο Καστελόριζο
Τρεις κρατούμενοι απέδρασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης. Πρόκειται για Σύρους που είχαν συλληφθεί την Παρασκευή από το Λιμενικό, καθώς μετέφεραν με πνευστή λέμβο 77 πρόσφυγες.
Τρεις κρατούμενοι απέδρασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης.
Πρόκειται για Σύρους που είχαν συλληφθεί την Παρασκευή από το Λιμενικό, καθώς μετέφεραν με φουσκωτό σκάφος 77 πρόσφυγες και τους αποβίβαζαν κοντά στη βραχονησίδα Ρω. Στη θέα του περιπολικού σκάφους, οι χειριστές της λέμβου προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη διάρκεια της νύχτας οι τρεις διακινητές επιτέθηκαν στον έναν αστυνομικό φρουρό τους και κατάφεραν να διαφύγουν.
Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Deterrents: Το νεανικό εναλλακτικό ροκ γκρουπ στο Temple Athina
- Αιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονία 50χρονου προέδρου κοινότητας με καραμπίνα
- Mercosur: Υπογράφεται σήμερα η ιστορική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την ΕΕ
- Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Φαρίντ από τον Αταμάν (vids)
- Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα η επίσημη έναρξη του – Όλες οι εκδηλώσεις
- «Ό,τι δώσαμε δώσαμε», λέει ο Μητσοτάκης εν όψει της συνάντησης με αγρότες – Τι είπε για τις δηλώσεις Ανεστίδη