
Κλειστό το Δημαρχείο Γαύδου μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα του νησιού
Την απόφαση να κλείσει το δημαρχείο της Γαύδου, επικαλούμενη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ζητώντας από την πολιτεία να πάρει θέση για την επίλυσή τους, πήρε η δήμαρχος του ακριτικού νησιού Ευαγγελία Καλλινίκου.
Την απόφαση να κλείσει το δημαρχείο της Γαύδου, επικαλούμενη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ζητώντας από την πολιτεία να πάρει θέση για την επίλυσή τους, πήρε η δήμαρχος του ακριτικού νησιού Ευαγγελία Καλλινίκου.
Σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του δήμου, η δήμαρχος αναφέρει:
«Η δήμαρχος Γαύδου οφείλοντας να προστατέψει την ψυχική υγεία των υπαλλήλων του δήμου, αλλά και να υπερασπιστεί τη σωστή λειτουργία του δήμου, ενημερώνοντας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κλείνει το δημαρχείο μέχρι να πάρει θέση το Υπουργείο και να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα του Δήμου».
Η απόφαση της δημάρχου Γαύδου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης που, ασκώντας δριμεία κριτική. χαρακτηρίζει αναίτιο το κλείσιμο του δημαρχείου.
«Τι εννοεί η κ. δήμαρχος και για ποια λειτουργία του δήμου αναφέρεται; Η διαφάνεια και η ενημέρωση που ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι κακή λειτουργία του δήμου και ενοχλεί τη μονίμως απούσα από το νησί δήμαρχο;» επισημαίνει σε ανακοίνωση της η αντιπολίτευση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Το πατρίδα της τηγανητής πατάτας έχει πρόβλημα – Παράγει πάρα πολλές πατάτες και δεν μπορεί να τις πουλήσει
- Στο ΠΑΓΝΗ παιδί που έπεσε σε γκρεμό 11 μέτρων
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται
- Το αμφιλεγόμενο σχέδιο του βρετανικού στρατού για την τεχνητή νοημοσύνη


