Σάλος στη Ρουμανία με προπονητή που κλωτσάει 16χρονο παίκτη
Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρουμανία και όχι μόνο, το βίντεο που προέρχεται από έναν αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και δείχνει τον προπονητή μια ομάδας να κλωτσάει με μανία και μάλιστα όχι μόνο μια φορά ένα 16χρονο παιδί που κάθεται στον πάγκο. Συγκεκριμένα ο προπονητής «CSMS Iasi», Λίβιου Περάτσκε κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη «Sport Team» φαίνεται να κλωτσάει επανειλημμένα στο σώμα και στο κεφάλι τον μόλις 16 ετών Κοντρίν Τίρισκα.
Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρουμανία και όχι μόνο, το βίντεο που προέρχεται από έναν αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και δείχνει τον προπονητή μια ομάδας να κλωτσάει με μανία και μάλιστα όχι μόνο μια φορά ένα 16χρονο παιδί που κάθεται στον πάγκο.
Συγκεκριμένα ο προπονητής «CSMS Iasi», Λίβιου Περάτσκε κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη «Sport Team» φαίνεται να κλωτσάει επανειλημμένα στο σώμα και στο κεφάλι τον μόλις 16 ετών Κοντρίν Τίρισκα.
Φυσικά ο προπονητής απολύθηκε από την ομάδα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από το Μέσο της χώρας «Gazeta Sporturilor», ενώ μετά την έκθεση του διαιτητή, τις δηλώσεις των παραγόντων, άλλα και τα αποδεικτικά στοιχεία η ρουμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου μαζί με τις Αρχές τις χώρας ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό.
«Στην αρχή μου έδωσε μια γροθιά στο στόμα, στη συνέχεια με χτύπησε στην πλάτη και με χτύπησε και στα πλευρά και στο τέλος μου έδωσε μια κλωτσιά στο κεφάλι», ήταν τα λόγια του νεαρού.
Όσον αφορά τον λόγο αυτή της άνανδρης αυτής επίθεσης, όπως ανέφερε στο ίδιο Μέσο ο νεαρός, είναι ένα περιστατικό με το φαγητό της ομάδας το προηγούμενο βράδυ και η θέληση των παιδιών να πάνε σε ένα φαστφουντάδικο, πράγμα που δεν έγινε ποτε.
Δείτε το βίντεο:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,