Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα
Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ θα τεθεί σε εφαρμογή από 1ης Νοεμβρίου, μέχρι τις 30 Απριλίου 2016.
Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ θα τεθεί σε εφαρμογή από 1ης Νοεμβρίου, μέχρι τις 30 Απριλίου 2016.
Όπως ενημέρωσε η ΔΕΗ, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών οι μειωμένες χρεώσεις θα ισχύουν στα διαστήματα 15:00-17:00 και 02:00-08:00.
Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών το τμηματικό ωράριο είναι 15:30-17:30 και 02:00-08:00.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα ΔΕΗ της περιοχής τους, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H γαλλική Mistral προτείνει σύστημα αποζημίωσης των δημιουργών για την ΑΙ
- Η μάχη για τη παραμονή στη Super League: Το πρόγραμμα των play out
- Βασίλης Κικίλιας: 56 εκατ. ευρώ για να συγκρατηθούν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Χάρης Δούκας: «Το μήνυμα που στέλνει η σημερινή μαθητική παρέλαση είναι καθαρό. Ότι η κοινωνία προχωρά μπροστά όταν είναι ενωμένη»
- Συνάντηση Δένδια – Πάλμα στη ΛΑΕΔ: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- «Μυρίζει» πόλεμο στην Ευρώπη: Εκτοξεύεται το άγχος των πολιτών – Πολύ ανήσυχοι οι Έλληνες
