Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μανικούρ στο σπίτι βήμα-βήμα

Μανικούρ στο σπίτι βήμα-βήμα

Όπως σταματάμε να τρώμε κάποιες τροφές, αποτοξινώνοντας τον οργανισμό μας, έτσι και το να απέχουμε κατά διαστήματα από το βερνίκι νυχιών, έχει παρόμοια οφέλη στα νύχια μας. Πολλές φορές, δυστυχώς, αμελούμε να τα περιποιηθούμε όπως χρειάζεται αλλά το αποτέλεσμα είναι νύχια που δεν θέλουμε να τα αφήνουμε τελικά άβαφτα. Πρέπει όμως να μένουν φυσικά ενα […]

Όπως σταματάμε να τρώμε κάποιες τροφές, αποτοξινώνοντας τον οργανισμό μας, έτσι και το να απέχουμε κατά διαστήματα από το βερνίκι νυχιών, έχει παρόμοια οφέλη στα νύχια μας. Πολλές φορές, δυστυχώς, αμελούμε να τα περιποιηθούμε όπως χρειάζεται αλλά το αποτέλεσμα είναι νύχια που δεν θέλουμε να τα αφήνουμε τελικά άβαφτα. Πρέπει όμως να μένουν φυσικά ενα διάστημα και χρειάζονται δύο έως τέσσερις εβδομάδες για την ολική επαναφορά τους. Αν ετοιμάζεστε δε, για γάμο, πρέπει να το ξέρετε αυτό. Όταν τα νύχια είναι υγιή, μακραίνουν πιο γρήγορα, αναζωογονούνται και το βερνίκι που θα περάσετε μετά διαρκεί περισσότερο. Εδώ, τα επτά βήματα για να τα περιποιηθείτε σωστά.

1. Λιμάρετε
Αν επιλέξετε λίμα με ελαφρώς τραχιά υφή, λιμάρετε προς τη μία κατεύθυνση, καθώς η άγρια επιφάνεια μπορεί να κάνει ζημιά στην επιφάνεια των νυχιών. Αν χρησιμοποιήσετε λίμα με πιο λεία επιφάνεια, μπορείτε να λιμάρετε και προς τις δύο κατευθύνσεις.

2. Απλώστε λάδι για τα πετσάκια
Συνιστούμε τη χρήση λαδιού το οποίο είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και τρίψτε το σε πετσάκια και νύχια. Η βιταμίνη Ε θα τα θρέψει και θα τα ενυδατώσει.

3. Χαλαρώστε
Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας σε ένα μπολ με ζεστό, πλήρες γάλα (το πλήρες είναι το πιο ενυδατικό) για τρία έως πέντε λεπτά. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προσθέστε στο μπολ μερικές σταγόνες από το θρεπτικό έλαιο βιταμίνης Ε.

4. Σπρώξτε το δέρμα
Αφού έχετε βάλει το λάδι, σπρώξτε τα πετσάκια απαλά με ένα ειδικό εργαλείο.

5. Καθαρίστε
Εμποτίστε ένα κομμάτι βαμβάκι με ξεβαφτικό νυχιών χωρίς ασετόν και χρησιμοποιήσετε το για να αφαιρέσετε υπολείμματα λαδιού.

6. Buff
Για να αποκτήσουν τα νύχια λαμπερή όψη, χρειάζεστε Buffer με δύο πλευρές. Χρησιμοποιήστε τη λεία πλευρά κοντά στη βάση των νυχιών για να μην τραυματιστούν και τρίψτε απαλά με την άγρια πλευρά στην επιφάνεια των νυχιών για να εξομαλυνθούν τυχών ατέλειες. Στη συνέχεια, γυρίστε το Buffer στη λεία πλευρά για αυτό το αστραφτερό φινίρισμα που θέλετε.

7. Eνυδατώστε
Τέλος, απλώστε μια γενναιόδωρη δόση κρέμα χεριών για πλούσια ενυδάτωση.

gamos.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024