Έκρηξη σε τράπεζα στο κέντρο της Καλαμάτας
Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός με χρήση πυροσωλήνα είχε τοποθετηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος.
Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός με χρήση πυροσωλήνα είχε τοποθετηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος.
Όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές κυρίως στο απέναντι κτίριο της Εθνικής Τράπεζας και στην είσοδο της απέναντι πολυκατοικίας.
Αστυνομικοί έχουν από τις πρώτες στιγμές αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Νικηταρά, όπου έγινε η έκρηξη, ενώ στην Καλαμάτα αναμένεται να φθάσουν πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας Τρίπολης για να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση και να την αξιολογήσουν.
Προς το παρόν πάντως, τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι απαιτείται έρευνα από την Αντιτρομοκρατική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς

