Ακυρώθηκε το ένταλμα σύλληψης του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου
Ακυρώθηκε το ένταλμα σύλληψης του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδη, μετά από παρέμβαση του γενικού εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε πως ο υπουργός δεν υπέχει ποινικής ή άλλης ευθύνης σχετικά με το θέμα του Ταμείου Προνοίας των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές.
Ακυρώθηκε το ένταλμα σύλληψης του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδη, μετά από παρέμβαση του γενικού εισαγγελέα.
Νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του υπουργού από το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας για ποινικές υποθέσεις αναφορικά με το Ταμείο Πρόνοιας πρώην υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών.
Ο γενικός εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, ωστόσο, έκρινε πως ο υπουργός δεν υπέχει ποινικής ή άλλης ευθύνης σχετικά με το θέμα του Ταμείου Προνοίας των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές.
«Κατά την άποψή μας, εσφαλμένα και παράτυπα περιλήφθηκε μεταξύ των κατηγορουμένων και το όνομα του υπουργού Οικονομικών» ανέφερε ο κ. Κληρίδης.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής