Ραντεβού στη Μαδρίτη για τους τέσσερις υποψήφιους της ΝΔ
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κοινή παρουσία όλων των υποψήφιων αρχηγών στο εκλογικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αύριο, Τετάρτη και μεθαύριο, Πέμπτη. Το κόμμα θα εκπροσωπήσει ως πρόεδρος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την πρόταση του οποίου να παραβρεθούν στο συνέδριο του ΕΛΚ έχουν αποδεχθεί οι τρεις συνυποψήφιοι, Κυρ. Μητσοτάκης, Απ.Τζιτζικώστας και Αδ. Γεωργιάδης, οι οποίοι και θα δώσουν το παρών στη Μαδρίτη.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κοινή παρουσία όλων των υποψήφιων αρχηγών στο εκλογικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αύριο, Τετάρτη και μεθαύριο, Πέμπτη.
Το κόμμα θα εκπροσωπήσει ως πρόεδρος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την πρόταση του οποίου να παραβρεθούν στο συνέδριο του ΕΛΚ έχουν αποδεχθεί οι τρεις συνυποψήφιοι, Κυρ. Μητσοτάκης, Απ.Τζιτζικώστας και Αδ. Γεωργιάδης, οι οποίοι και θα δώσουν το παρών στη Μαδρίτη.
Οι προβολείς θα στραφούν, σύμφωνα με το MEGA, αναπόφευκτα και στους κ. Σαμαρά και Μπακογιάννη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν επίσης στο συνέδριο του ΕΛΚ -ο πρώτος προσκεκλημένος να μιλήσει σε ειδική εκδήλωση- μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της κ. Μπακογιάννη για τη θέση αντιπροέδρου του ΕΛΚ και τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν από το περιβάλλον της για παρασκηνιακή υπονόμευση από την πλευρά Σαμαρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League!
- Κραν Μοντανά: Συγκλονίζει η μοναδική υπάλληλος που σώθηκε από τη φωτιά – «Βλέπω συνέχεια τα πρόσωπα των νεκρών»
- Γάζα: Ο Ισλαμικός Τζιχάντ θεωρεί ότι το Συμβούλιο Ειρήνης θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ
- «Καλπάζει» η γρίπη, γεμίζουν με ασθενείς τα νοσοκομεία
- Η ΕΕ απαντά στους δασμούς Τραμπ: «Θα υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο» στη Γροιλανδία
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ

