Πάνω από επτά τόνους κάνναβης κατέσχεσε στο Παρίσι η αστυνομία
Τους επτά τόνους ξεπερνούσε το φορτίο κάνναβης που κατέσχεσε η γαλλική αστυνομία μέσα στο Παρίσι, σε τρία φορτηγά που ήταν σταματημένα σε λεωφόρο. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία σύλληψη, όμως το εύρημα ήταν τέτοιο που ο ίδιος ο γάλλος πρόεδρος συνάντησε τους αστυνομικούς που έκαναν την κατάσχεση για να τους συγχαρεί προσωπικά.
Τους επτά τόνους ξεπερνούσε το φορτίο κάνναβης που κατέσχεσε η γαλλική αστυνομία μέσα στο Παρίσι, σε τρία φορτηγά που ήταν σταματημένα σε λεωφόρο.
Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία σύλληψη, όμως το εύρημα ήταν τέτοιο που ο ίδιος ο γάλλος πρόεδρος συνάντησε τους αστυνομικούς που έκαναν την κατάσχεση για να τους συγχαρεί προσωπικά.
Τα τρία οχήματα ήταν σταματημένα σε κεντρική λεωφόρο του 16ου διαμερίσματος του Παρισιού (το διαμέρισμα θεωρείται από τις πλούσιες περιοχές, ακόμη και για τα δεδομένα της γαλλικής πρωτεύουσας).
Η κάνναβη που μετέφεραν έφτασε τους 7,1 τόνους και η αξία της υπολογίζεται σε περίπου 15 εκατ. ευρώ.
Η γαλλική αστυνομία αναφέρει πως το φορτίο φαίνεται ότι είχε περάσει στη Γαλλία από την Ισπανία, με αφετηρία το Μαρόκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
