
Α.Γεωργιάδης: Κανένα παράθυρο για συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία
«Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορούμε να αφήσουμε ούτε κατά κεραία παράθυρο για συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος περιοδεύει στις Σέρρες.
«Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορούμε να αφήσουμε ούτε κατά κεραία παράθυρο για συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος περιοδεύει στις Σέρρες.
«Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο πράγμα. Η Τουρκία ψάχνει πολλές δεκαετίες την ευκαιρία για να πατήσει το πόδι στο Αιγαίο και αυτό δεν θα της το επιτρέψουμε», είπε, απαντώντας σε ερώτηση τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.
Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε:
«Θέλω τη ΝΔ πολιτικά κυρίαρχη, όπως ακριβώς την έφτιαξε, τη σχεδίασε, την ονειρεύτηκε και την πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν θέλω τη ΝΔ δευτεροαγωνιστή στην πολιτική ζωή, αλλά πρωταγωνιστή.
» Τη θέλω κάθε μέρα στο επίκεντρο των πολιτικών γεγονότων. Αυτό για να γίνει χρειάζεται ξανά ενέργεια, μαχητικότητα, νέα οργανωτική δομή, να την ανοίξουμε στην κοινωνία, να τη φέρουμε κοντά στον λαό, να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους και κυρίως να την κάνουμε να δώσει την ιδεολογική μάχη που χρειάζεται.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης
