Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένας γάμος, απόλυτα ναυτικός

Ένας γάμος, απόλυτα ναυτικός

H Έμιλι κι ο Ματ είναι αυτό που λέμε «highschool sweethearts». Γνωρίστηκαν στο σχολείο και μετά από μερικά κοινά μαθήματα, βγήκαν το πρώτο ραντεβού. Μεσολάβησαν ένας χωρισμός, η επανασύνδεση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και μένοντας πια μαζί έξι χρόνια μετά, ήρθε η ώρα για να κάνει ο Ματ την κίνησή του, μια πρόταση […]

H Έμιλι κι ο Ματ είναι αυτό που λέμε «highschool sweethearts». Γνωρίστηκαν στο σχολείο και μετά από μερικά κοινά μαθήματα, βγήκαν το πρώτο ραντεβού. Μεσολάβησαν ένας χωρισμός, η επανασύνδεση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και μένοντας πια μαζί έξι χρόνια μετά, ήρθε η ώρα για να κάνει ο Ματ την κίνησή του, μια πρόταση γάμου έκπληξη. Για την έκτη λοιπόν, επέτειό τους, μοίρασε παντού στο διαμέρισμα φωτογραφίες ξεκινώντας από την αρχή της σχέσης τους και καταλήγοντας στο Philadelphia’s Swann Fountain. Η Έμιλι δεν είχε ιδέα τι έκανε αυτή η φωτογραφία εκεί. Μισή ώρα αργότερα κατάλαβε όταν ο Ματ την οδήγησε εκεί για να της κάνει πρόταση γάμου.
Το ζευγάρι βρήκε το ιδανικό μέρος για του γάμο του, στη ναυτική βάση Navy Yard της Φιλαδέλφεια. Στο εκκλησάκι για την τελετή και για την δεξίωση σε έναν πολύ ιδιαίτερο κι ατμοσφαιρικό χώρο με εντυπωσιακή διακόσμηση. Το κλασσικό μπλε – λευκό ριγέ εμπλουτίστηκε από χρυσές και πράσινες λεπτομέρειες, τόσο στον ανθοστολισμό όσο και στο art de la table.

«Το φόρεμά μου ήταν πολύ glamorous, αλλά και μοντέρνο» λέει η Έμιλι.«Μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που το είδα και ήξερα ότι ο Ματ θα το λατρέψει».Το μπουκέτο, ήταν φτιαγμένο από λευκά τριαντάφυλλα και τουλίπες, δεμένα με χρυσή κορδέλα.Οι bridesmaids κρατούσαν ανθοδέσμες μελευκές ανεμώνες,δεμένες με ριγέ μπλε και λευκό, κορδέλες. Με φορέματα κεντημένα με χρυσές πούλιες και οι groomsmen με σμόκιν, έκαναν αντίθεση στο φόντο του Navy Yard.
Αντί για τούρτα, προτίμησαν να προσφέρουν cupcakes και παγωτό στους καλεσμένους τους και το επόμενο πρωί μπήκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την Σάντα Λουτσία, δίνοντας μια συμβουλή στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν. Nα οργανώνουν μαζί τον γάμο τους.

gamos.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024