Το IQbility υποστηρίζει το 1o DevOps Athens Meetup, το οποίο συνδιοργανώνεται από τη Mist.io – εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει το IQbility – και την PeoplePerHour. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο “The Cube Athens” την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου από τις 19:00 έως τις 21:00 και απευθύνεται σε εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ, σε μηχανικούς και προγραμματιστές.

To DevOps είναι μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, η οποία δίνει έμφαση στη συνεργασία ανάμεσα σε software developers και λοιπούς επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ. Επί της ουσίας, η μέθοδος αναγνωρίζει την αλληλοεξάρτηση ανάμεσα στην ανάπτυξη, τον έλεγχο ποιότητας και τη διαχείριση IT υποδομών και προκρίνει τη συνεργασία τους σε όλα τα στάδια παραγωγής: από το σχεδιασμό μέχρι την υποστήριξη πελατών.

Στο πρώτo event του DevOps Athens, ο Nir Cohen των Gigaspaces θα μιλήσει για την κουλτούρα του DevOps, το αν και πώς διαφέρει από τα παραδοσιακά μοντέλα ανάπτυξης, ενώ ο Andreas Chatazakis της Amazon Web Services (AWS) θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η AWS για την αύξηση της ταχύτητας και της παραγωγικότητας.

  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα http://www.meetup.com/Athens-DevOps , όπου μπορείτε και να δεσμεύσετε τις θέσεις σας.

In.gr Τεχνολογία