Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Lobster» στο Λονδίνο

Λαμπερή πρεμιέρα για το «The Lobster» στο Λονδίνο

Ελάχιστες ημέρες πριν την έξοδο της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, The Lobster, στις βρετανικές αίθουσες, η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο 59o Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου. Ο Γιώργος Λάνθιμος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν, Μπεν Γουίσο, Αριάν Λαμπέντ. To in.gr βρέθηκε στο Λονδίνο, δίπλα στο κόκκινο χαλί, και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την πρεμιέρα.

Ελάχιστες ημέρες πριν την έξοδο της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, The Lobster, στις βρετανικές αίθουσες, η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο 59o Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου. Ο Γιώργος Λάνθιμος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν, Μπεν Γουίσο, Αριάν Λαμπέντ.

To in.gr βρέθηκε στο Λονδίνο, δίπλα στο κόκκινο χαλί, και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την πρεμιέρα.

Η ταινία προβλήθηκε ήδη στις δημοσιογραφικές προβολές με την αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη. Σε ένα σύμπαν όχι πολύ μακρινό από το δικό μας, ένας άνδρας μένει μόνος του και καλείται να βρει ταίρι. Στο ξενοδοχείο που πηγαίνει έχει 45 ημέρες διορία μέχρι να βρει σύντροφο, αλλιώς θα μετατραπεί σε ζώο της επιλογής του. Έξω από το δάσος ζουν οι Μοναχικοί, οι οποίοι απαγορεύουν αυστηρά τις ερωτικές σχέσεις και τον τρόπο που τις προσεγγίζουμε.

Η ταινία του Λάνθιμου, η οποία κέρδισε Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αποτελεί μία πανέξυπνη ειρωνική ματιά στις ερωτικές σχέσεις.

Αφίσες της ταινίας κοσμούν τα σινεμά της πόλης, ενώ η ταινία συνοδεύεται και από μία ιδιαίτερα έξυπνη διαφημιστική καμπάνια, η οποία μεταξύ άλλων σε καλεί να κάνεις το… τεστ για να δεις τι ζώο θα γινόσουν εάν δεν κατάφερνες να βρεις ταίρι, δίνει «συμβουλές» για μία επιτυχημένη ερωτική σχέση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φωτογραφηθούν βάζοντας το πρόσωπό τους στην αφίσα της ταινίας και αγκαλιάζοντας το απόλυτο κενό.

Ιδιαίτερα αγαπητός, κυρίως στην αγγλοσαξωνική σχολή κινηματογράφου, ο Γιώργος Λάνθιμος λέγεται ότι ετοιμάζει την επόμενη ταινία του με πρωταγωνίστριες τις Κέιτ Γουίνσλετ, Έμμα Στόουν και Ολίβια Κόλμαν.

Την τελευταία τη βλέπουμε και στο The Lobster, στον ρόλο της μάνατζερ του ξενοδοχείου.

Δίπλα στο Vue Cinema όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Αστακού, έγινε η πρεμιέρα του Lady in the Van, ταινία άκρως βρετανική, βασισμένη στην πραγματική ιστορία μίας γυναίκας που ζούσε επί χρόνια έξω από το σπίτι του θεατρικού συγγραφέα Άλαν Μπένετ.

Κλασική φιγούρα του Κάμντεν, με τις ευφάνταστες χρωματικές επιλογές για το βανάκι το οποίο χρησιμοποιούσε, η Μέρι υπήρξε μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, την οποία ερμηνεύει με υπέροχο τρόπο η Μάγκι Σμιθ.

*Στην Ελλάδα το The Lobster θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 22 Οκτωβρίου σε διανομή Feelgood.

Αποστολή: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

Art

«Το διεθνές εμπόριο όπλων παραμένει λιγότερο ρυθμισμένο από το εμπόριο μπανανών»

Ο Ρώσος φωτορεπόρτερ Nikita Teryoshin παρακολούθησε, για χρόνια, εκθέσεις όπλων σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό βιβλίο. Η έκδοσή του προσφέρει μια ματιά στην ενοχλητικά πραγματική, επαίσχυντη και ευημερούσα επιχείρηση του πολέμου.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Ο Πικάσο στους Δελφούς - Μια έκθεση του ιδιοφυούς καλλιτέχνη μέσα από σπάνιες αφίσες και κεραμικά

Η απέριττη γνώριμη γραμμή της τέχνης του συμπορεύεται με την αυθεντική απλότητα της γραμμής της αρχαίας ελληνικής τέχνης. Ο Picasso, άλλοτε ως αρλεκίνος και άλλοτε ως ταυρομάχος, πολέμησε τη βία και τον σκοταδισμό, υπηρετώντας με την τέχνη του την ελευθερία και τα ανθρώπινα ιδεώδη.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η ριζοσπαστική χαρά του Keith Haring - Συνθήματα στο τείχος του Βερολίνου, μωρά στο subway της ΝΥ

Καρτουνίστικο και πολιτικό, το έργο του Keith Haring δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Μια νέα βιογραφία τον περιγράφει ως έναν ευκίνητο, αυθόρμητο καλλιτέχνη, με αξιαγάπητη αφέλεια, ο οποίος ωστόσο διευθάρει από τη δημοτικότητά του.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Γνωστός κομίστας αυτοκτόνησε μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση - Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα

Ο καλλιτέχνης κόμικς Εντ Πίσκορ αυτοκτόνησε μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, τις οποίες αρνήθηκε σε μεταθανάτιο σημείωμα, ενώ κατηγορεί τους διαδικτυακούς τραμπούκους ότι τον καταδίωξαν μέχρι θανάτου.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024