Ν.Τόσκας: Διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ.
Tη διάλυση της δίκυκλης ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στη συνέντευξη σχετικά με την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών.
Tη διάλυση της δίκυκλης ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας στη συνέντευξη σχετικά με την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών.
Παράλληλα πρόσθεσε ότι θα παραμείνουν ανοιχτοί οι υπό διερεύνηση φάκελοι για αστυνομική αυθαιρεσία των μελών της.
Σχετικό αίτημα είχαν θέσει επιτακτικά μία ημέρα πριν τα μέλη του Δικτύου για Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα με αφορμή τη δίκη για την επίθεση στο Στέκι Μεταναστών το 2004.
«Ναι στους κανόνες, όχι στην αυθαιρεσία» είναι το δόγμα του αναπληρωτή υπουργού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το λάθος που κοστίζει στο επίδομα θέρμανσης – Τι πρέπει να κάνετε
- Οι συσκευασίες τροφίμων «BPA free» δεν είναι τόσο αθώες
- Ο Παναθηναϊκός… υποφέρει χωρίς τον Ναν, στο 0/3 το ρεκόρ χωρίς τον Αμερικανό
- Γροιλανδία: Πώς η κλιματική αλλαγή την φέρνει στο στόχαστρο του Τραμπ – Νέες θαλάσσιες οδοί, κρυμμένα ορυκτά
- Χανιά: Στο νοσοκομείο δικυκλιστής έπειτα από τροχαίο – Αναζητείται ο οδηγός που τον εγκατέλειψε
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιες είναι οι επόμενες νομικές κινήσεις κατά του Στέφανου Παπαδόπουλου
