ΠΑΣΟΚ: Καταψηφίζει φόρους και επιβαρύνσεις από το ασφαλιστικό
Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει μάχη στη Βουλή, ώστε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με την συμμετοχή των φορέων και να υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις, όπου αυτό απαιτείται, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Όπως επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, θα καταψηφίσει τη νέα φορο-καταιγίδα και τις επιβαρύνσεις από τις διατάξεις του ασφαλιστικού.
Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει μάχη στη Βουλή, ώστε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με την συμμετοχή των φορέων και να υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις, όπου αυτό απαιτείται, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που δόθηκε σε διαβούλευση και ασκείται κριτική στη κυβέρνηση ότι προχωρεί με τηλεγραφικές διαδικασίες, στην κατάθεση νέου πακέτου διατάξεων.
«Όμως είναι απόλυτα σαφές -όπως ήδη έχουμε δηλώσει- ότι θα καταψηφίσουμε ό,τι αφορά την νέα φόρο-καταιγίδα, που σταδιακά φέρνει η κυβέρνηση, αλλά και τις ασφαλιστικές διατάξεις, που περιλαμβάνουν νέεςεπιβαρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.
«Επίσης θα καταψηφίσουμε τις διατάξεις ντροπής, με τις οποίες η κυβέρνηση παίρνει πίσω ευνοϊκές για ασφαλισμένους και οφειλέτες, δικές της ρυθμίσεις, κατόπιν εντολής της τρόικας (νυν κουαρτέτου). Ρυθμίσεις, τις οποίες η ελληνική Βουλή ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία, πριν λίγο χρονικό διάστημα» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Όπως σημειώνεται, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει διατάξεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής, παρεμβαίνοντας με βελτιωτικές προτάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί δεν θα έβγαιναν τα ντέρμπι της Super League με Έλληνες διαιτητές
- Punch: Πώς ένας επτά μηνών μακάκος έγινε παγκόσμιο φαινόμενο
- Βουλή: Ανησυχία για τις εξελίξεις με Ιράν – Να διασφαλιστεί ότι η χώρα δεν θα εμπλακεί, λέει η αντιπολίτευση
- Μουρίνιο: «Αν η ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους αποδειχθεί, η καριέρα του Πρεστιάνι στη Μπενφίκα τελείωσε»
- Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ στήνει μια ίντριγκα με πλαστογραφίες και κληρονομιές με πρωταγωνιστή τον Ίαν ΜακΚέλεν
- Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό: Η κλοπή των ράβδων χρυσού στην Κηφισιά αποκάλυψε μια δολοφονία


