Ποτάμι: Πιστεύουν ότι με τις διαρροές θα περάσουν πιο εύκολα τα προαπαιτούμενα
Η κυβέρνηση επιδίδεται στο γνωστό παιχνίδι των διαρροών, εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του «αριστερού» μνημονίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
Η κυβέρνηση επιδίδεται στο γνωστό παιχνίδι των διαρροών, εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του «αριστερού» μνημονίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
Και συνεχίζει:
«Στο Μαξίμου πιθανόν να πιστεύουν ότι η διαρροή περικοπών τους βολεύει για να περάσουν πιο εύκολα τα επώδυνα μέτρα που ετοιμάζουν. Όμως το μόνο αποτέλεσμα είναι να ενισχύεται η σύγχυση και να εντείνεται η ανησυχία των πολιτών.
» Δείγμα ελάχιστου σεβασμού προς τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τις ομάδες που αναμένουν με αγωνία τις ρυθμίσεις που αφορούν το μέλλον τους, θα ήταν να εργαστούν ουσιαστικά οι υπουργοί και να σταματήσουν επιτέλους τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση των Ταλιμπάν σκοτώνει έξι Πακιστανούς στρατιώτες – Δοκιμάζεται η εύθραυστη εκεχειρία με το Αφγανιστάν
- Κάλεσμα συμμετοχής της ΚΕΔΕ στη συγκέντρωση της 16ης Δεκεμβρίου
- Απεργία στο εργοτάξιο του Ελληνικού μετά το εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό
- Αυτοί σφυρίζουν τα ματς Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε Europa και Conference League
- Γιάννης Λάλας: Εξαρθρώθηκε ομάδα εκτελεστών – Είχαν κάνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του
- Ηράκλειο: Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης οι αγροτοκτηνοτρόφοι – Άνοιξε το αεροδρόμιο
