Σε παραίτηση οδήγησε τον δήμαρχο της Ρώμης η ακριβή ζωή του
Ο δήμαρχος της Ρώμης με το Δημοκρατικό Κόμμα Ιγκνάτσιο Μαρίνο αναγκάστηκε να παραιτηθεί εξαιτίας του σκανδάλου με τα έξοδα που περνούσε στον λογαριασμό του Δήμου. Οι Ρωμαίοι κατηγορούν τον Μαρίνο ότι χρησιμοποίησε χρήματα από τον Δήμο για να κάνει πλουσιοπάροχα δείπνα για την οικογένειά του και τους φίλους του.
Ο δήμαρχος της Ρώμης με το Δημοκρατικό Κόμμα Ιγκνάτσιο Μαρίνο αναγκάστηκε να παραιτηθεί εξαιτίας του σκανδάλου με τα έξοδα που περνούσε στον λογαριασμό του Δήμου.
Οι Ρωμαίοι κατηγορούν τον Μαρίνο ότι χρησιμοποίησε χρήματα από τον Δήμο για να κάνει πλουσιοπάροχα δείπνα για την οικογένειά του και τους φίλους του.
Ο ίδιος είχε δώσει στη δημοσιότητα τις αποδείξεις για τα έξοδά του, μία απόφαση που οδήγησε τελικά σε περισσότερες αντιδράσεις.
Παρά το γεγονός ότι έδωσε πίσω τα χρήματα, οι φωνές που τον καλούσαν σε παραίτηση δεν σώπασαν και αναγκάστηκε να παραιτηθεί.
«Παραιτούμαι» ανέφερε σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι έθεσε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τη Ρώμη, αλλά τονίζοντας ότι οι προσπάθειές του συνάντησαν την «οργισμένη αντίδραση» κατεστημένων συμφερόντων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής