ΝΔ: Μητσοτάκης και Γεωργιάδης οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι στις προγραμματικές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης ορίστηκαν από τη ΝΔ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε το μεσημέρι συνάντηση μαζί τους εν όψει της έναρξης της συζήτησης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης ορίστηκαν από τη ΝΔ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε το μεσημέρι συνάντηση μαζί τους εν όψει της έναρξης της συζήτησης.
Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ, αμέσως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων το απόγευμα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, θα συνεδριάσει το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί με τους έξι συντονιστές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους και τη στάση που θα κρατήσουν στη συζήτηση που θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη, και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με ονομαστική φανερή ψηφοφορία, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.
Από το Ποτάμι, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χάρης Θεοχάρης και εισηγητής του κόμματος θα είναι ο Σπύρος Λυκούδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στον Προφήτη Ελισσαίο του Ψυρρή η πρώτη προφορά του Επιταφίου – Κατάνυξη στη «γειτονιά» του Παπαδιαμάντη
- Γολγοθάς: Οι ανακαλύψεις γύρω από την ύπαρξη του τόπο του μαρτυρίου
- Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας από Θεσσαλονίκη για Αθήνα – Αναχώρησε με 1 ώρα καθυστέρηση λόγω βλάβης
- Ξέσπασμα του Ντοκ Ρίβερς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Το «καρφί» στον Σαμς Σαράνια
- Πάσχα: 100 συλλήψεις για βεγγαλικά και τουλάχιστον 7 τραυματίες – Έχουν κατασχεθεί πάνω από 170.000 είδη πυροτεχνίας
- Κένυα: Υπέρ μιας αυτόνομης Δυτικής Σαχάρας
