Ενισχύθηκε το Σεπτέμβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρωζώνη
Ενισχύθηκε το Σεπτέμβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος (ESI) στην ευρωζώνη και στην ΕΕ, όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν. Συγκεκριμένα ο δείκτης ESI ενισχύθηκε στην ευρωζώνη κατά 1,5 μονάδες φτάνοντας τις 105,6 μονάδες και στην ΕΕ κατά 0,6 φτάνοντας τις 107,6 μονάδες.
Ενισχύθηκε το Σεπτέμβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος (ESI) στην ευρωζώνη και στην ΕΕ, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Συγκεκριμένα ο δείκτης ESI ενισχύθηκε στην ευρωζώνη κατά 1,5 μονάδες φτάνοντας τις 105,6 μονάδες και στην ΕΕ κατά 0,6 μονάδες φτάνοντας τις 107,6 μονάδες.
Σημαντική ήταν η βελτίωση της εμπιστοσύνης στη βιομηχανία (+1,5), στις υπηρεσίες (+2,3) και στο λιανικό εμπόριο (+0,6).
Μεταξύ των μεγαλύτερων οικονομιών στην Ευρωζώνη, ο δείκτης ESI αυξήθηκε στην Ιταλία (+3,4), στη Γερμανία (+1,9), στην Ολλανδία (+1,2) και στη Γαλλία (+0,9), ενώ υποχώρησε στην Ισπανία (-0,9).
Εξάλλου, το Σεπτέμβριο ενισχύθηκε και ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος (BCI) στην ευρωζώνη από 0,14 μονάδες σε 0,34.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα μιλούν στο in για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους – Αγωνία για οικογένειες και φίλους
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (pic)
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί
- Βήμα-Βήμα η διαδικασία αιτήσεων για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ
- Ολυμπιακός: Δεύτερη μεγαλύτερη εκτός έδρας νικη το +38
- «H σφαγή συνεχίζεται απροκάλυπτα στους δρόμους του Ιράν» – Ο Τζαφάρ Παναχί για την εξέγερση, τη βία και τη σιωπή της Δύσης


