Καλύπτει πλήρως τον Μάρκο Μπόλαρη ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μάρκο Μπόλαρη, απαντά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή -όπως αναφέρει- αιτιάσεις που υπήρξαν για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Έντονα είχε αντιδράσει την υπουργοποίηση Μπόλαρη το Τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος.
Δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μάρκο Μπόλαρη, απαντά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή -όπως αναφέρει- αιτιάσεις που υπήρξαν για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
Έντονα είχε αντιδράσει την υπουργοποίηση Μπόλαρη το Τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Μπόλαρης ήταν υφυπουργός Υγείας επί υπουργίας Λοβέρδου όταν εξελίχθηκε η υπόθεση της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών.
Απαντώντας, ο κ. Μπόλαρης τόνισε πως ως υφυπουργός Υγείας δεν είχε καμία αρμοδιότητα και εμπλοκή για το θέμα, ούτε ευθύνη για όσα έκανε ο υπουργός.
Έκανε, δε, λόγο για σκοπιμότητες με άλλους στόχους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το Village of the Damned μέχρι το Stranger Things: Γιατί ο συλλογικός νους είναι ο πιο ύπουλος τρόμος της εποχής μας
- Γιατί το τέλος ενός situationship μπορεί να πονάει περισσότερο;
- Τράπεζες: Γιατί βάζουν στο στόχαστρο μισθωτούς και συνταξιούχους
- Κίνδυνος νέου μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
- Γιατί οι δυτικοί διπλωμάτες διστάζουν να προβλέψουν το τέλος του καθεστώτος στο Ιράν
- Τζέιμς Λίντσεϊ για Τραμπ: «Θα αναγκάσει Δανία και Γροιλανδία σε συμφωνία»



