Δύο νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Τραγικό τέλος για έναν 41χρονο και μία 35χρονη που βρέθηκαν νεκροί μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 56, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά περιορίστηκε σε χώρους τους διαμερίσματος, ενώ δεν κινδύνευσαν άλλοι ένοικοι.
Τραγικό τέλος για έναν 41χρονο και μία 35χρονη που βρέθηκαν νεκροί μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 56, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η φωτιά ξέσπασε μετά τη 1 τα μεσάνυχτα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και στο σημείο μετέβησαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δύο ένοικοι εντοπίστηκαν νεκροί, πιθανότατα από αναθυμιάσεις. Η φωτιά περιορίστηκε σε χώρους τους διαμερίσματος, ενώ δεν κινδύνευσαν ένοικοι άλλων διαμερισμάτων. Τα αίτια εκδήλωσής της ερευνώνται από την Πυροσβεστική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
