Σεισμός 6,5 βαθμών στη Χιλή
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε στη Χιλή και το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 143 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοδυτικά του Βαλπαραΐσο, ανακοίνωση η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πρωτεύουσα Σαντιάγο.
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε στη Χιλή και το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 143 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοδυτικά του Βαλπαραΐσο, ανακοίνωση η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία USGS.
Αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters είπαν ότι ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πρωτεύουσα Σαντιάγο.
Ο σεισμός έρχεται λίγες ημέρες μετά τον σεισμό των 8,3 βαθμών που συγκλόνισε τη Χιλή, προκαλώντας τσουνάμι και στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 13 άτομα.
Η σεισμική δόνηση και το τσουνάμι προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι



