Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Rolling Stones θα μπουν στο στούντιο για νέο άλμπουμ

Οι Rolling Stones θα μπουν στο στούντιο για νέο άλμπουμ

Οι Rolling Stones πρόκειται να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ την επόμενη χρονιά, το 25ο του συγκροτήματος και το πρώτο εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, όπως ανακοίνωσε ο 71χρονος κιθαρίστας τους, Κιθ Ρίτσαρντς. Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική, στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

Οι Rolling Stones πρόκειται να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ την επόμενη χρονιά, το 25ο του συγκροτήματος και το πρώτο εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, όπως ανακοίνωσε ο 71χρονος κιθαρίστας τους, Κιθ Ρίτσαρντς.

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης σε ραδιοφωνικό σταθμό για την προώθηση του ακυκλοφόρητου σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «Crosseyed Heart», ο Ρίτσαρντς είπε ότι μαζί με τα άλλα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, τους Μικ Τζάγκερ, Τσαρλι Γουότς και Ρόνι Γουντ, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο στούντιο.

«Βρισκόμουν στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και βρεθήκαμε με τα αγόρια…ναι… έχουμε σίγουρα στα σχέδιά μας νέα ηχογράφηση» είπε ο Ρίτσαρντς στον ραδιοφωνικό σταθμό iHeartRadio.

Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική, στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

Ο Ρίτσαρντς, ο οποίος πραγματοποιούσε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική μαζί με το συγκρότημα μέχρι τα μέσα Ιουλίου, θα κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο άλμπουμ του εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, αύριο Παρασκευή.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό κομματιών ροκ, ρέγκε και κάουντρι, στο οποίο ο ίδιος θα παίζει ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, μπάσο και πιάνο και θα τραγουδάει. Τα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ τα έγραψε σε συνεργασία με τον ντράμερ και συμπαραγωγό Στιβ Τζόρνταν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024