Αμφίβολη η Μεϊλουτίτε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας
Σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα υποβλήθηκε η Ρούτα Μεϊλουτίτε, η οποία υπέστη κάταγμα μετά από ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή. Η Λιθουανή Ολυμπιονίκης των 100μ. πρόσθιο έπεσε από το ποδήλατό της, καθ' οδόν για την προπόνησή της στο Πλίμουθ της Μεγάλης Βρετανίας (όπου ζει μόνιμα) και υπέστη κάταγμα.
Σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα υποβλήθηκε η Ρούτα Μεϊλουτίτε, η οποία υπέστη κάταγμα μετά από ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή. Η Λιθουανή Ολυμπιονίκης των 100μ. πρόσθιο έπεσε από το ποδήλατό της, καθ’ οδόν για την προπόνησή της στο Πλίμουθ της Μεγάλης Βρετανίας (όπου ζει μόνιμα) και υπέστη κάταγμα.
Άμεσα ο προπονητής της, Τζον Ρουντ, σε συνεννόηση με τον επικεφαλής ιατρό της λιθουανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ήρθαν σε επαφή με τον διακεκριμένο Βρετανό ορθοπεδικό Αντριου Μέρφι, ο οποίος και πραγματοποίησε την επέμβαση.
Ο τραυματισμός της 18χρονης κολυμβήτριας δεν κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρός και αναμένεται σε μερικές εβδομάδες να ξαναρχίσει προπονήσεις.
Οπωσδήποτε θέτει σε αμφισβήτηση τη συμμετοχή της σε διοργανώσεις 25άρας πισίνας, με αποκορύφωμα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το Δεκέμβριο στη Νετάνια, δεν προβλέπεται όμως να της δημιουργήσει πρόβλημα στην προετοιμασία της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
- Live: Λεβαδειακός – ΟΦΗ
