Έτοιμος να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και τον έφεραν στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος από την Τρίτη βρίσκεται στην Αθήνα. Ο 27άχρονος Δομινικανός γκαρντ, ήταν αρκετά ορεξάτος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο «Ελ. Βενιζέλος» και δεν έκρυψε πως στόχος του είναι να κατακτήσει τίτλους με τους «πράσινους».

Ο Φελντέιν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο FIBA Americas με τη Δομινικανή Δημοκρατία και πλέον τίθεται στη διάθεση του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, από το αεροδρόμιο μεταφέρθηκε άμεσα στο ΟΑΚΑ, όπου έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα!

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε ένα ιστορικό κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μακάρι όλα να πάνε όπως θέλω και έχω ονειρευτεί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά γνωρίζω πολλά για την Ευρωλίγκα και περιμένω να αγωνιστώ εκεί. Οι στόχοι που έχω σαν παίκτης συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια. Ένας ακόμα στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος για να μπορώ να βοηθάω όλο και περισσότερο την ομάδα μου.

Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησα να μπω στις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων μου με τη χώρα μου αλλά είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου αλλά πλέον σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ