Επαφές Ομπάμα με Ελλάδα και Ιταλία για την προσφυγική κρίση
Σε συνομιλίες με την Ελλάδα και την Ιταλία για το προσφυγικό βρίσκεται ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι οι επαφές γίνονται προκειμένου να υπάρξει «βελτίωση των θαλάσσιων επιχειρήσεων» για να μη χάνονται ανθρώπινες ζωές, ενώ υπογράμμισε ότι η υφήλιος θα πρέπει να αναμένει ότι θα υπάρχουν προβλήματα με τους πρόσφυγες για δεκαετίες.
Σε συνομιλίες με την Ελλάδα και την Ιταλία για το προσφυγικό βρίσκεται ο Μπαράκ Ομπάμα.
Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι οι επαφές γίνονται προκειμένου να υπάρξει «βελτίωση των θαλάσσιων επιχειρήσεων» με στόχο τη μεγαλύτερη επιτήρηση προκειμένου να μη χάνονται ζωές προσφύγων κατά τον διάπλου τους.
Ο Ομπάμα αναφερόμενος στην προσφυγική κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε ότι η υφήλιος θα πρέπει να αναμένει ότι θα υπάρχουν προβλήματα με τους πρόσφυγες για δεκαετίες.
Σε ομιλία του σε εκδήλωση με στελέχη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ο αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι οι στρατιωτικές συρράξεις και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής θα συμβάλουν στο ξέσπασμα προσφυγικών κρίσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Εκτός δράσης και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες με θλάση στη γάμπα
- Κεσσές για υποκλοπές: Λαμπάδα πρέπει να ανάψει ο Λαβράνος στον κουμπάρο του Γρηγόρη Δημητριάδη
- Φίλοι εναντίον φίλων – Σπάνιος «εμφύλιος πόλεμος» δίχασε τη μεγαλύτερη ομάδα χιμπατζήδων
- Ένα γράμμα του DNA αρκεί για να μετατρέψει θηλυκά έμβρυα σε αρσενικά
- Ο Τραμπ ακύρωσε ό,τι ονειρεύεται κάθε λογικός πρόεδρος: Καλούς πράκτορες και ακριβείς πληροφορίες για το Ιράν
- Οι τελευταίες «δουλειές» που έκανε ο Κώστας Τσιάρας, πριν κλείσει την πόρτα του ΥΠΑΑΤ


