Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σταυρόλεξο» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Σταυρόλεξο» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Σε «πονοκέφαλο» για τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η σειρά κατάταξης στα ψηφοδέλτια, καθώς φαίνεται πως ασκούνται διάφορες πιέσεις ώστε ορισμένα στελέχη να βρεθούν σε εκλόγιμες θέσεις. Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην Α΄Αθηνών, όπου μετά την επιλογή Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος, έχει συμφωνηθεί μόνο η σειρά των πέντε πρώτων υποψηφίων. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, φαίνεται να ζητά επίμονα την τοποθέτηση σε εκλόγιμη θέση στενού του συνεργάτη.

Σε «πονοκέφαλο» για τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η σειρά κατάταξης στα ψηφοδέλτια, καθώς φαίνεται πως ασκούνται διάφορες πιέσεις ώστε ορισμένα στελέχη να βρεθούν σε εκλόγιμες θέσεις.

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην Α’ Αθηνών όπου μετά την επιλογή Τσίπρα να μην είναι εκεί υποψήφιος- θα είναι υποψήφιος σε Λάρισα και Ηράκλειο- έχει συμφωνηθεί μόνο η σειρά των πέντε πρώτων υποψηφίων. Επικεφαλής θα είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ακολουθούν οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, φαίνεται να ζητά επίμονα την τοποθέτηση σε εκλόγιμη θέση του στενού του συνεργάτη και στελέχους της Κίνησης «Πράττω», Κώστα Καραχάλιου, κάτι που όπως όλα δείχνουν μπλοκάρει την οριστικοποίηση της σειράς.

Στη Β’ Αθήνας εκλόγιμες θεωρούνται οι πρώτες 13 ή 14 θέσεις με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να τίθεται επικεφαλής και να ακολουθούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Νίκος Παππάς, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Γ. Δημαράς, ο Ν. Τόσκας, ο Γ. Μπαλάφας, ο Ν. Ξυδάκης, ο Χρ. Παπαδόπουλος και ο Χρ. Σπίρτζης.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι μετά τη δέκατη θέση αναμένεται να είναι οι κυρίες Κατριβάνου, Καφαντάρη, Αυλωνίτου, Καβαδία και ο Στάθης Παναγούλης. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας επικεφαλής όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Γ. Δραγασακης, στην τρίτη θέση ο Νίκος Κοτζιάς και σε εκλόγιμες θέσεις η Θεανώ Φωτίου, ο Κωνσταντίνος Βεργόπουλος , ο Κ. Γαβρόγλου και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024