Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με ευρεία λαϊκή υποστήριξη
Αυταπάτη χαρακτήρισε την αυτοδυναμία την οποία ζητεί από το εκλογικό σώμα ο ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση με την ευρύτερη δυνατή λαική υποστήριξη, άρα χρειάζεται συνεννόηση πολλών πολιτικών δυνάμεων.
Αυταπάτη χαρακτήρισε την αυτοδυναμία την οποία ζητεί από το εκλογικό σώμα ο ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση με την ευρύτερη δυνατή λαική υποστήριξη, άρα χρειάζεται συνεννόηση πολλών πολιτικών δυνάμεων.
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στη ΝΕΤ η Φ.Γεννηματά τόνισε ότι «η χώρα δεν χρειάζεται μαγκιά, αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά και φροντίδα», προσθέτοντας ότι δεν την ικανοποιεί η ποιότητα του πολιτικού λόγου που αναπτύσσεται προεκλογικά.
«Κοιτάζω άφωνη τους ανθρώπους γύρω μου να μου λένε «μα είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθείτε όλες οι πολιτικές δυνάμεις;»», σημείωσε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταφέραμε να συνεργαστούμε το καλοκαίρι στη Βουλή όλοι όσοι πιστεύουμε ότι πρέπει να μείνουμε στην ευρωζώνη και τώρα έρχονται και μιλάνε για αυτοδυναμία που δεν οδηγεί πουθενά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια

