Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, στις 12-13 ο Μεϊμαράκης
Στις 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του. Στις 12-13 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Στις 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του.
Υπό συζήτηση βρίσκονται η συνέντευξη Τύπου και ενδεχόμενη επίσκεψη σε κάποιο γειτονικό νομό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ, το τελευταίο Σαββατοκύριακο (12-13 Σεπτεμβρίου). Το απόγευμα του Σαββάτου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συναντηθεί με εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης.
Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί θα επισκεφθούν την 80ή ΔΕΘ την εβδομάδα που μεσολαβεί και οι ακριβείς ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ένας αποκλεισμός δίκαιος και άδικος ταυτόχρονα
- Νέα προειδοποίηση Αραγτσί: Αν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν χτυπηθούν ξανά, δεν θα δείξουμε αυτοσυγκράτηση
- Πόσο θα πλήξει ο πόλεμος την οικονομία: Τα δυο σενάρια της Citigroup
- Χιόνισε στην κορυφή της Πάρνηθας – Στα «λευκά» τα καταφύγια
- Θραύσματα πυραύλου έπεσαν κοντά στα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ
- Εκατομμύρια μολυσμένες κάμερες και router πιάστηκαν να συμμετέχουν σε κυβερνοεπιθέσεις

