
Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, στις 12-13 ο Μεϊμαράκης
Στις 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του. Στις 12-13 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Στις 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του.
Υπό συζήτηση βρίσκονται η συνέντευξη Τύπου και ενδεχόμενη επίσκεψη σε κάποιο γειτονικό νομό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ, το τελευταίο Σαββατοκύριακο (12-13 Σεπτεμβρίου). Το απόγευμα του Σαββάτου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συναντηθεί με εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης.
Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί θα επισκεφθούν την 80ή ΔΕΘ την εβδομάδα που μεσολαβεί και οι ακριβείς ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέιλορ Σουίφτ: Τον Ιούλιο ο γάμος της
- Νέα Αριστερά: Sic transit gloria mundi – Τα καμώματα του «άριστου» Λαζαρίδη και η ευθύνη του πρωθυπουργού
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Σόφια (vid)
- Μεσολόγγι – Κιουτάχεια: Το παράξενο παιχνίδι της μοίρας
- Με το Ιράν συνδέονται τα περισσότερα πλοία που έχουν πλεύσει μέσω των Στενών του Oρμούζ
- Χαβάη: Εντυπωσιακές εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα

