ΗΠΑ: Νεκρός φοιτητής από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο της Τζόρτζια
Νεκρός έπεσε ένα φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, έπειτα από πυροβολισμούς το βράδυ της Πέμπτης. Ο πρωτοετής φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια «καβγά» εντός του χώρου του πανεπιστήμιου και κατέληξε λίγο αργότερα στα τραύματά του
Νεκρός έπεσε ένα φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, έπειτα από πυροβολισμούς το βράδυ της Πέμπτης. Ο πρωτοετής φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια «καβγά» εντός του χώρου του πανεπιστήμιου και κατέληξε λίγο αργότερα στα τραύματά του.
Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό αιματηρής βίας σε δημόσιους χώρους, δύο μόλις ημέρες μετά τη διπλή δολοφονία των δημοσιογράφων στη Βιρτζίνια κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Πανεπιστήμιου Σαβάνα της Τζόρτζια, ο νεαρός Κρίστοφερ Σταρκς ήταν ο μοναδικός τραυματίας που διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις, ωστόσο ο χώρος του πανεπιστημίου έκλεισε για αρκετές ώρες.
Ενόσω οι έρευνες συνεχίζονται, καμία περαιτέρω πληροφορία δεν έχει ανακοινωθεί. Αυτόπτης μάρτυρας ωστόσο υποστηρίζει ότι δύο φοιτητές διαπληκτίστηκαν έντονα και ο ένας τράβηξε όπλο.
Στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο φοιτούν στην πλειονότητά τους αφροαμερικανοί φοιτητές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελ. Βενιζέλος» λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος
- Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα είναι «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»
- Ένταση στο Σύνταγμα: Κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τους αστυνομικούς στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
- Τέμπη: Επεισόδια στο Ηράκλειο μετά την πορεία
