Χαλκιδική: Παραμένουν στο παλαιό δημαρχείο οι μεταλλωρύχοι
Παραμένουν στο παλιό δημαρχείο Μεγάλης Παναγιάς, οι μεταλλωρύχοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σταμάτημα των έργων σε Σκουριές και Ολυμπιάδα. Νωρίτερα, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη Ιωάννη Μητροφάνη, μέσα στο κτίριο, και τον ενημέρωσαν για τα αιτήματά τους.
Παραμένουν στο παλιό δημαρχείο Μεγάλης Παναγιάς, οι μεταλλωρύχοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σταμάτημα των έργων σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.
Νωρίτερα, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη Ιωάννη Μητροφάνη, μέσα στο κτίριο, και τον ενημέρωσαν για τα αιτήματά τους.
Ο αντιδήμαρχος συνομίλησε και με τους εργαζόμενους στην είσοδο του κτιρίου και τους διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στο δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο.
Οι μεταλλωρύχοι «λύνσουν» τον αποκλεισμό του πρώην δημαρχείου Μ.Παναγιάς και θα μεταβούν στην Ολυμπιάδα για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που διαμαρτύρονται κλεισμένοι μέσα στις στοές, ενώ σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρελαιοφόρα αρχίζουν με μικρή ροή να διασχίζουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Λευκός Οίκος
- Βενιζνάδικα: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν» – Πότε συνεδριάζει η Ομοσπονδία
- Ν.Ο. Πατρών – Ολυμπιακός 7-17: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
- Τόπο στα νιάτα: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πήγε στα Όσκαρ με την 13χρονη εγγονή του
- Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το κρούσμα αφθώδους πυρετού
- Deepfake: Ποια είναι τα 15 σημεία που πρέπει να προσέχετε