Χαλκιδική: Παραμένουν στο παλαιό δημαρχείο οι μεταλλωρύχοι
Παραμένουν στο παλιό δημαρχείο Μεγάλης Παναγιάς, οι μεταλλωρύχοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σταμάτημα των έργων σε Σκουριές και Ολυμπιάδα. Νωρίτερα, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη Ιωάννη Μητροφάνη, μέσα στο κτίριο, και τον ενημέρωσαν για τα αιτήματά τους.
Παραμένουν στο παλιό δημαρχείο Μεγάλης Παναγιάς, οι μεταλλωρύχοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σταμάτημα των έργων σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.
Νωρίτερα, αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη Ιωάννη Μητροφάνη, μέσα στο κτίριο, και τον ενημέρωσαν για τα αιτήματά τους.
Ο αντιδήμαρχος συνομίλησε και με τους εργαζόμενους στην είσοδο του κτιρίου και τους διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στο δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο.
Οι μεταλλωρύχοι «λύνσουν» τον αποκλεισμό του πρώην δημαρχείου Μ.Παναγιάς και θα μεταβούν στην Ολυμπιάδα για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που διαμαρτύρονται κλεισμένοι μέσα στις στοές, ενώ σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπακς – Γουίζαρντς 113-114: Ο Αντετοκούνμπο δεν έφτανε και το Μιλγουόκι ηττήθηκε από τους Γουίζαρντς
- Έσπασαν τα ρεκόρ οι συνταξιοδοτήσεις το 2025 – Οι έξι κατηγορίες εργαζομένων
- Γιόγκα: Η στάση που χαρίζει συγκέντρωση και ηρεμία
- Αυστηρότερο το νέο πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους – Από πρόστιμα έως απολύσεις
- Ο Ντε Λα Φουέντε και η κόντρα με τον Φλικ λόγω του Γιαμάλ
- O Κιμ Γιονγκ Ουν εξήρε τους στρατιώτες της Βόρειας Κορέας που πολεμούν στο πλευρό της Ρωσίας
