ΗΠΑ: Νεκρός ο νούμερο 2 ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους
Ο νούμερο 2 ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκε σε επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του CNN.
Ο νούμερο 2 ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκε σε επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του CNN.
«Ο Φαντχίλ Αχμάντ Αλ-Χαγιάλι, γνωστός ως Χατζί Μουτάζ… σκοτώθηκε σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή στις 18 Αυγούστου, ενώ ταξίδευε με το όχημά του σε περιοχή κοντά στη Μοσούλη του Ιράκ» ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, σημειώνοντας ότι μαζί του ταξίδευε και άλλος ένας αξιωματούχος, ο Αμπού Αμπντάλα.
Ο Λευκός Οίκος σημειώνει ότι ο θάνατος του Αλ Χαγιάλι θα επηρεάσει την οργάνωση, καθώς ο νούμερο 2 ήταν υπεύθυνος για τα οικονομικά, τα μέσα ενημέρωσης, τις επιχειρήσεις και την οργάνωση.
Τον Μάιο είχε γίνει γνωστό ότι είχε σκοτωθεί ο τότε νούμερο 2 της οργάνωσης, ο Αμπού αλ Αφρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Συνάντηση Τραμπ και Νετανιάχου στη Φλόριντα για τη Γάζα – Τι άλλο θα συζητήσουν
- Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
