Λαϊκή Ενότητα: Το Μαξίμου θέλει να εκτοπίσει τις αντιμνημονιακές δυνάμεις
Για υλοποίηση κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ - Σόιμπλε, των πρόωρων εκλογών, ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του κόματος.
Για υλοποίηση κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε, των πρόωρων εκλογών, ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του κόματος.
Αναλυτικά το σχόλιο της Λαϊκής Ενότητας έχει ως ακολούθως:
«Την ώρα που μένει ακόμα αναπάντητο γιατί η κυβέρνηση επέλεξε την πλήρη υποταγή της χώρας στους δανειστές, τη στιγμή που το τρίτο μνημόνιο με τις βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου συνεχίζονται και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που όλες οι αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ καταπατήθηκαν βάναυσα και αγνοήθηκαν όλες οι προτάσεις που έθεταν επί τάπητος την μη υπογραφή νέου μνημονίου, αλλά την διέξοδο στη βάση των αποφάσεων του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν το ‘έγκλημα των διασπαστών – δραχμιστών’.
» Δεν φθάνει που υλοποιούνται κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε, οι πρόωρες εκλογές, ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα.
» Αλλά δυστυχώς, υιοθετούνται οι πιο σκληρές λογικές αντιπαράθεσης που ταιριάζουν στις κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου. Εμείς δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια ατέρμονη ανταλλαγή δηλώσεων που μόνο χαρά φέρουν στους δανειστές και στη ντόπια ολιγαρχία. Συνιστούμε ψυχραιμία!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
