Η Ρεάλ νίκησε τη Γαλατά στο ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νάτσο (17') και Μαρσέλο (81'), ενώ οι Τούρκοι, ισοφάρισαν προσωρινά με τον Σνάϊντερ (53'). Ετσι, οι «Μερένχες» κατέκτησαν το «Trofeo Bernabeu», αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν γλίτωσε τη... γιούχα των οπαδών για την κακή του απόδοση!
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νάτσο (17′) και Μαρσέλο (81′), ενώ οι Τούρκοι, ισοφάρισαν προσωρινά με τον Σνάϊντερ (53′).
Ετσι, οι «Μερένχες» κατέκτησαν το «Trofeo Bernabeu», αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν γλίτωσε τη… γιούχα των οπαδών για την κακή του απόδοση! Ο Ουαλός αντικαταστάθηκε στο 84′ και αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα οπαδών της Ρεάλ.
Ρεάλ: Νάβας, Ντανίλο (71’ Καρβαχάλ), Νάτσο, Ράμος (85’ Αρμπελόα), Μαρσέλο, Κρόος (85’ Ιγιαραμέντι), Μόντριτς (71’ Κασεμίρο), Ίσκο (71’ Βάσκεθ), Μπέιλ (84’ Τσέρισεφ), Χεσέ (56’ Χάμες), Ρονάλντο.
Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Ταρίκ (46’ Σαρίογλου), Κοράι, Χακάν Μπαλτά (68’ Τέλες), Καρόλ, Σελτσούκ, Χοσέ Ροντρίγκεθ (81’ Καρατσάν), Εμρέ Τσολάκ (68’ Οζτεκίν), Σνάιντερ (68’ Αντίν), Ποντόλσκι (69’ Κίσα), Ουμούτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Ο πρόεδρος ζητά εκεχερία πριν από τις συνομιλίες με το Ισραήλ – Συνεχίζονται οι επιθέσεις των IDF
- Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδερφή της Μυρτούς που έχασε την ζωή της: «Αυτό είναι το πρόβλημα; Πως ντυνόταν το παιδί;»
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια και τον Απρίλιο
- Συνελήφθη στο Νέο Κόσμο ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οικονομολόγοι ζητούν την επιβολή φόρου στα απροσδόκητα κέρδη των εταιρειών ενέργειας