Μικρή πτώση θερμοκρασίας, τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο
Συννεφιά και τοπικές βροχές, κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Συννεφιά και τοπικές βροχές, κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Το Σάββατο θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι βόρειοι στα δυτικά, 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά 5 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά επτά.
Θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, οι οποίες θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι αμετάβλητοι στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία χωρίς σημαντική μεταβολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα 3+1 μέτωπα που στριμώχνουν την κυβέρνηση – Τα σκάνδαλα, οι δικογραφίες και οι κινητοποιήσεις
- ΕΛΣΤΑΤ: Με χρόνιο πρόβλημα υγείας το 24% του πληθυσμού – Η γενική κατάσταση σε άτομα 16 ετών και άνω
- Είναι αυτά τα αρχαιότερα ζάρια του κόσμου;
- Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας συνομήλικό τους σε νησί των Κυκλάδων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά


