Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζον Στιούαρτ αποχαιρέτησε το κοινό του The Daily Show

Ο Τζον Στιούαρτ αποχαιρέτησε το κοινό του The Daily Show

Το κοινό του The Daily Show αποχαιρέτησε ο Τζον Στιούαρτ μετά από 16 χρόνια παρουσίασης της σατιρικής εκπομπής. Αρκετοί διάσημοι σταρ φιλοξενήθηκαν στην τελευταία εκπομπή, ανάμεσά τους και ο Μπρους Σπρίνγκστιν. Πολλοί -ανάμεσά τους και ο Μπαράκ Ομπάμα- έσπευσαν να του πουν στο Twitter Jon Voyage (κατά το Bon Voyage, καλό ταξίδι).

Το κοινό του The Daily Show αποχαιρέτησε ο Τζον Στιούαρτ μετά από 16 χρόνια παρουσίασης της σατιρικής εκπομπής.

Αρκετοί διάσημοι σταρ φιλοξενήθηκαν στην τελευταία εκπομπή, ανάμεσά τους και ο Μπρους Σπρίνγκστιν. Επίσης, μηνύματα σε βίντεο έστειλαν ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι και ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Τζον ΜακΚέιν.

Ο Στιούαρτ ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή το 1999 και καθιερώθηκε ως ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της τηλεοπτικής σάτιρας στις ΗΠΑ. Η εκπομπή του κέρδισε 18 Emmy.

Στον αποχαιρετισμό του, ο Στιούαρτ είπε: «Τίποτα δεν τελειώνει. Αυτό είναι απλά μια συνέχεια. Είναι ένα διάλειμμα στη συζήτηση». Και πρόσθεσε: «Αντί να πω αντίο ή καληνύχτα, θα πω απλά ότι πάω να πιω ένα ποτό».

Από το πλατό του Daily Show πέρασαν πολλοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους και ο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ η εκπομπή βοήθησε να χτίσουν τις καριέρες τους κωμικοί όπως ο Στιβ Καρέλ και ο Τζον Όλιβερ, καθώς και ο Στίβεν Κόλμπερτ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Λέτερμαν στο Late Show.

Στη θέση του Στιούαρτ θα δούμε τον κωμικό Τρέβορ Νόα.

Το τέλος του Daily Show συμπίπτει με έναν νέο ρόλο για τον Στιούαρτ: Αυτόν του σκηνοθέτη. Ο παρουσιαστής σκηνοθέτησε την ταινία Rosewater που προβάλλεται και στην Ελλάδα από χθες, Πέμπτη. Η ταινία, μια ιστορία δημοσιογραφικής αλήθειας, αναφέρεται στη φυλάκιση ενός ιρανού δημοσιογράφου στη διάρκεια των ημερών που ακολούθησαν την τρίτη εκλογική νίκη του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

JonVoyage

Μέσω Twitter, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να αποχαιρετίσουν τον Τζον Στιούαρτ. Ανάμεσά τους και ο αμερικανός πρόεδρος που χαρακτήρισε τον Στιούαρτ ως «σπουδαίο δώρο προς τη χώρα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024