Τετράποδοι σέρφερς δαμάζουν τα κύματα στην Καλιφόρνια
Αν πιστεύετε ότι το σέρφινγκ είναι ένα χόμπι μόνο για ανθρώπους, θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Στην παραλία Ιμπέριαλ της Καλιφόρνια πραγματοποιήθηκε ο 10ος ετήσιος διαγωνισμός σέρφινγκ για σκυλιά. Πάνω από 50 σκυλιά διαγωνίστηκαν ανάλογα με το μέγεθός τους στην ικανότητά τους να στέκονται στην ιστιοσανίδα, στο χρόνο που παραμένουν σε αυτή καθώς στην αυτοπεποίθηση που επιδεικνύουν όσο κάνουν σερφ.
Αν πιστεύετε ότι το σέρφινγκ είναι ένα χόμπι μόνο για ανθρώπους, θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Στην παραλία Ιμπέριαλ της Καλιφόρνια πραγματοποιήθηκε ο 10ος ετήσιος διαγωνισμός σέρφινγκ για σκυλιά.
Πάνω από 50 σκυλιά διαγωνίστηκαν ανάλογα με το μέγεθός τους στην ικανότητά τους να στέκονται στην ιστιοσανίδα, στο χρόνο που παραμένουν σε αυτή καθώς στην αυτοπεποίθηση που επιδεικνύουν όσο κάνουν σερφ.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στην Ανθρωπιστική Οργάνωση του Σαν Ντιέγκο, καθώς και στην Οργάνωση για την Αποτροπή της Αγριότητας στα Ζώα.
Τους τετράποδους σέρφερ έκριναν επαγγελματίες κριτές του σερφ.
Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία τους, τα σκυλάκια εντυπωσίασαν το κοινό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα