Ποτάμι: Να διερευνηθεί από την Εξεταστική το εξάμηνο της διαπραγμάτευσης
Να περιληφθεί στην έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, η περίοδος της εξάμηνης διαπραγμάτευσης της σημερινής κυβέρνησης ζητεί ο βουλευτής Β' Αθήνας με το Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς.
Να περιληφθεί στην έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, η περίοδος της εξάμηνης διαπραγμάτευσης της σημερινής κυβέρνησης ζητεί ο βουλευτής Β’ Αθήνας με το Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς.
Με επιστολή του προς την αντιπρόεδρο της Επιτροπής Χαρά Καφαντάρη, ο κ. Αμυράς -ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του Ποταμιού στην Εξεταστική- επισημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει επικαιροποίηση της λίστας των εξεταζόμενων προσώπων και να διερευνηθεί η παρούσα περίοδος, δεδομένης της προετοιμασίας για υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
Στην περίπτωση δε, που η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στην Επιτροπή αρνηθεί το αίτημα, ο κ. Αμυράς προτείνει να ανασταλούν οι εργασίες της Επιτροπής έως τον Οκτώβριο προκειμένου η χώρα να ολοκληρώσει την επικείμενη συμφωνία με τους εταίρους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
