Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις συμφώνησαν Τσίπρας και Ολάντ
Στην ανάγκη να τηρηθούν αμοιβαία και κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που προβλέπονται από τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου συμφώνησαν Τσίπρας και Ολάντ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Παρασκευή.
Στην ανάγκη να τηρηθούν αμοιβαία και κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που προβλέπονται από τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου συμφώνησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Παρασκευή.
Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης, ο γάλλος πρόεδρος συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την συνεπή υλοποίηση των συμφωνηθέντων, σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στο γραπτό κείμενο της Συνόδου Κορυφής των χωρών μελών της Ευρωζώνης.
Και οι δύο επιβεβαίωσαν την σημασία του να τηρηθούν αμοιβαία και κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο εν λόγω γραπτό κείμενο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μιλάνο: «Ένιωσα αδιαθεσία» – Πρόβλημα υγείας του οδηγού φαίνεται να οδήγησε στον εκτροχιασμό του τραμ
- Ώρα αποφάσεων για το VAR: Η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB, οι ριζικές αλλαγές και ο «Νόμος Βενγκέρ»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού

