Στον εισαγγελέα λίστα 415 γιατρών του ΕΣΥ με εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ
Λίστα με 415 γιατρούς του ΕΣΥ που απέστειλαν εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού, πάνω από 100.000 ευρώ, έχει στα χέρια του ο οικονομικός εισαγγελέας.
Λίστα με 415 γιατρούς του ΕΣΥ που απέστειλαν εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού, πάνω από 100.000 ευρώ, έχει στα χέρια του ο οικονομικός εισαγγελέας και σύντομα πρόκειται να προχωρήσει σε δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων και την επιβολή άλλων μέτρων αναγκαστικού χαρακτήρα είσπραξης.
Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από διασταυρώσεις του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου και αφορούν εμβάσματα προς ξένες τράπεζες μετά το 2009 τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις των κατόχων τους.
Ήδη ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί για τους πρώτους 100 γιατρούς για τους οποίους και θα ενεργοποιηθούν τα μέτρα που προβλέπει η φορολογική νομοθεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Να δει το «αύριο» και όχι το «σήμερα»
- Άνοιξε το Fuel Pass 2026 – Πώς κάνουμε την αίτηση
- Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι οι πολίτες είναι τα πρόβατα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φάμελλος: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι ένα «λανθασμένο συμβάν» αλλά το αποτέλεσμα ενός σχεδίου
- Δημιουργία του πρώτου γηπέδου με χλοοτάπητα στον Δήμο Αγράφων
- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου

