Διαψεύδει το υπουργείο τους ισχυρισμούς Βαλαβάνη για παρακολουθήσεις
Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη περί παρακολουθήσεών της από την ΕΥΠ. «Όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες» σημειώνει, μεταξύ άλλων.
Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη περί παρακολουθήσεών της από την ΕΥΠ.
«Όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες» σημειώνει, μεταξύ άλλων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η κυρία Βαλαβάνη, ως Υπουργός, όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Όφειλε επίσης να γνωρίζει ότι τόσο ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο Διοικητής της ΕΥΠ ενεργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και δεν αναμιγνύονται σε πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων.
» Εάν παρά ταύτα και στο πλαίσιο οποιασδήποτε υπερασπιστικής γραμμής η κυρία Βαλαβάνη έχει στοιχεία υποκλοπής τηλεφωνικών της συνομιλιών ως Υπουργού συνιστάται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές (ΕΕΤΤ, Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλπ.) προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες της.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
- Target: Οι «χαμηλές πτήσεις» φέρνουν γκρίνια στους επενδυτές
