Ο Ανρί «ταξίδεψε» σε όλες τις μεγάλες στιγμές της Premier League
Ένα πολύ ευφάνταστο διαφημιστικό με τη συμμετοχή του Τιερί Ανρί δημιούργησε το βρετανικό δίκτυο «Sky Sports» με αφορμή τα 23 χρόνια της Premier League αλλά και εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Ένα πολύ ευφάνταστο διαφημιστικό με τη συμμετοχή του Τιερί Ανρί δημιούργησε το βρετανικό δίκτυο «Sky Sports» με αφορμή τα 23 χρόνια της Premier League αλλά και εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα ο γάλλος παλαίμαχος, ο οποίος εδώ και κάποιους μήνες βρίσκεται στη δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού έκανε μια «βόλτα» σε όλες της μεγάλες στιγμές του πρωταθλήματος καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο στον κόσμο.
Δείτε το… ταξίδι του Ανρί
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442