Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η υπομονή της ΑΕΚ για τον Τζιοβάνι εξαντλείται

Η υπομονή της ΑΕΚ για τον Τζιοβάνι εξαντλείται

Σε βραζιλιάνικη... σαπουνόπερα δείχνει να εξελίσσεται η υπόθεση του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ, με την ανοχή των ανθρώπων της Ένωσης να πλησιάζει πλέον στο τέλος της. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Φλουμινένσε είχε διαβεβαιώσει τους παράγοντες της ομάδας ότι θα ερχόταν στην Αθήνα εντός της εβδομάδας, προκειμένου να υπογράψει και να κλείσει το θέμα, ωστόσο η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη από την πλευρά του.

Σε βραζιλιάνικη… σαπουνόπερα δείχνει να εξελίσσεται η υπόθεση του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ, με την ανοχή των ανθρώπων της Ένωσης να πλησιάζει πλέον στο τέλος της.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Φλουμινένσε είχε διαβεβαιώσει τους παράγοντες της ομάδας ότι θα ερχόταν στην Αθήνα εντός της εβδομάδας, προκειμένου να υπογράψει και να κλείσει το θέμα, ωστόσο η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη από την πλευρά του.

Τα νέα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν ότι ο σύλλογος ασκεί πιέσεις στον παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Τζιοβάνι, πάντοτε σύμφωνα με το περιβάλλον της ομάδας του, έχει πειστεί και θέλει να το κάνει.

Η κατάσταση, όμως, περιπλέκεται από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του (Elenco Sports) και η οποία τον έχει παραχωρήσει δανεικό στην Φλουμινένσε, μέσω της Πεναπολένσε.

Θεωρητικά αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης λογοδοτεί απέναντι στη συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία τον μανατζάρει και δεν μπορεί να επικυρώσει οιαδήποτε μονομερή ενέργεια χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ουσιαστικά, οι παράγοντες της ΑΕΚ περιμένουν από την εταιρεία να ξεκαθαρίσει την κατάσταση παρεμβαίνοντας αποφασιστικά υπέρ της για να τελειώσει η υπόθεση, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» διευκρίνισαν ότι δεν πρόκειται να περιμένουν για πολύ ακόμη τον ποδοσφαιριστή, ούτε θα ανεχθούν τις παλινωδίες του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024