«Σινεμά ο Παράδεισος» η Γλυφάδα έως τον Αύγουστο
Σε «Σινεμά ο Παράδεισος» έχει μετατρεπεί ο Δήμος της Γλυφάδας το φετινό καλοκαίρι και οι καλοκαιρινές, κινηματογραφικές νύχτες σε πλατείες και άλλους χώρους του δήμου που ξεκίνησαν από τα τέλη Ιουνίου, συνεχίζονται έως τον Αύγουστο.
Με ελεύθερη είσοδο για όλους -επισκέπτες και κατοίκους- οι προβολές γνωστών ταινιών του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου προσελκύουν πλήθος σινεφίλ, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια διέξοδο (ανέξοδης) διασκέδασης στο κοινό σε όμορφες γωνιές της πόλης όπως πλάι στο κύμα, στη Μαρίνα της Γλυφάδας.
Τις επόμενες ημέρες οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες για όλα τα γούστα όπως οι: Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία, Φτωχαδάκια και λεφτάδες, Σινεμά ο παράδεισος, Το απέραντο γαλάζιο, κ.α., ενώ την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα προβληθεί η παιδική ταινία Το νησί των πειρατών, η προβολή της οποίας είχε αναβληθεί λόγο κακοκαιρίας.
Ακολουθεί το πρόγραμμα των προβολών
entertainment.in.gr
- Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι κι απόψε εδώ! Η έναρξη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με «Βενζινάδικο» και… «Μυξοτάκη»
- Κρήτη: Δύο συλλήψεις για όπλο, σφαίρες και χιλιάδες κροτίδες
- Κόντης: «Κάναμε πολλά δώρα στον Παναθηναϊκό, να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας»
- Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να σταματήσει την προμήθεια φυσικού αερίου στις ευρωπαϊκές αγορές
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Η σάτιρα επέστρεψε
- Ιράν: Η απόγνωση του «πληγωμένου ζώου» και ο αγώνας για επιβίωση που θα το κάνει περισσότερο επιθετικό
