«Σινεμά ο Παράδεισος» η Γλυφάδα έως τον Αύγουστο
Σε «Σινεμά ο Παράδεισος» έχει μετατρεπεί ο Δήμος της Γλυφάδας το φετινό καλοκαίρι και οι καλοκαιρινές, κινηματογραφικές νύχτες σε πλατείες και άλλους χώρους του δήμου που ξεκίνησαν από τα τέλη Ιουνίου, συνεχίζονται έως τον Αύγουστο.
Με ελεύθερη είσοδο για όλους -επισκέπτες και κατοίκους- οι προβολές γνωστών ταινιών του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου προσελκύουν πλήθος σινεφίλ, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια διέξοδο (ανέξοδης) διασκέδασης στο κοινό σε όμορφες γωνιές της πόλης όπως πλάι στο κύμα, στη Μαρίνα της Γλυφάδας.
Τις επόμενες ημέρες οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες για όλα τα γούστα όπως οι: Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία, Φτωχαδάκια και λεφτάδες, Σινεμά ο παράδεισος, Το απέραντο γαλάζιο, κ.α., ενώ την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα προβληθεί η παιδική ταινία Το νησί των πειρατών, η προβολή της οποίας είχε αναβληθεί λόγο κακοκαιρίας.
Ακολουθεί το πρόγραμμα των προβολών
entertainment.in.gr
- Όταν τα ταξίδια συνδυάζουν μάθηση και αναψυχή – 10 κορυφαίοι προορισμοί του 2026 για ανάπτυξη δεξιοτήτων
- Ελβετία: Η στιγμή που ξεσπά η φονική πυρκαγιά σε μπαρ στο Κραν Μοντανά – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Γκρεγκ Έιμπελ στη σκιά του Γουόρεν Μπάφετ – Νέος CEO στην Berkshire Hathaway
- Παρελθόν και επίσημα από την Τσέλσι ο Μαρέσκα
- «Γραμμένο για το γιο μου»: Η Άντζελα Δημητρίου για τη σπαρακτική ιστορία πίσω από το κομμάτι της «Ποια θυσία»
- Η Μάρτζορι Γκριν απολογείται για την αφέλειά της: Πώς από μαζορέτα του Τραμπ, μεταμορφώθηκε σε εχθρό του

