Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημιούργησε το δικό σου δώρο για την επέτειο σας

Δημιούργησε το δικό σου δώρο για την επέτειο σας

Αννιώ Παυλοπούλου Το αν οι εποχές είναι δύσκολες και τα οικονομικά μας κάπως στριμωγμένα δεν σημαίνει ότι η ζωή τελειώνει ούτε ότι θα πάψουμε να βρίσκουμε τη χαρά από τις χαρές της ζωής. Εννοείται ότι δεν θα προσπεράσεις την επέτειο του γάμου σας και μάλιστα σου έχουμε και προτάσεις για άκρως συμβολικά και συναισθηματικά δώρα. […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Το αν οι εποχές είναι δύσκολες και τα οικονομικά μας κάπως στριμωγμένα δεν σημαίνει ότι η ζωή τελειώνει ούτε ότι θα πάψουμε να βρίσκουμε τη χαρά από τις χαρές της ζωής. Εννοείται ότι δεν θα προσπεράσεις την επέτειο του γάμου σας και μάλιστα σου έχουμε και προτάσεις για άκρως συμβολικά και συναισθηματικά δώρα.
Notebook
Ένα απλό τετράδιο μπορεί να γίνει ένα υπέροχο δώρο αν το γεμίσετε με δικές σας σκέψεις και μνήμες από τη σχέση σας πριν το γάμο αλλά και κατά τη διάρκεια του. Μια κατακόκκινη κορδέλα θα το κάνει ακόμη πιο.. λαμπερό δώρο.
Say cheese
Η ψηφιακή εποχή της φωτογραφίας έχει τα πολύ καλά της αλλά και το αρνητικό ότι τα καρέ κάπου χάνονται ανάμεσα σε υπολογιστές, στικάκια και social media. Συγκεντρώστε ις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες σας όλων αυτών των χρόνων και δημιουργήστε ένα βιντεάκι. Σερβίρετε ένα ποτήρι κρασί, καθίστε παρέα στον καναπέ και απολαύστε τις στιγμές σας.
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις
Ζωγραφίστε, τυπώστε ή ράψτε κάτι συμβολικό σε ένα T-shirt. Μια επιλογή με πολύ προσωπική χροιά. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στην αγαπημένη του κούπα: τυπώστε κάτι συμβολικό και βάλτε την στο ντουλάπι. Θα είναι μια μοναδική έκπληξη για εκείνον το πρωί που θα πάει να πιει τον καφέ του.
Λοταρία
Εδώ χρειάζεται ετοιμότητα και τόλμη. Γράψτε σε χαρτάκια μερικές από τις αγαπημένες του συνήθειες, προτρέψτε τον να γράψει και εκείνος μερικές ακόμη, ρίξτε τα χαρτάκια σε ένα βάζο ανακατέψτε και αφήστε τον να επιλέξει 5. Ο,τι επιλέξει θα πρέπει να του το ικανοποιήσετε. Let the wish comes true!!
Μετά μουσικής
Μπορείτε να τυπώσετε τους στίχους από το τραγούδι του γάμου σας και να τους «προσφέρετε» μέσα σε μια όμορφη κορνίζα.
To the point
Το google map να είναι καλά!! Μεγεθύνετε και τυπώστε το σημείο – μαγαζί που πρωτοβρεθήκατε ή βγήκατε το πρώτο ραντεβού ή σας έκανε πρόταση γάμου.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024