Μεϊμαράκης: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηριχθεί η συμφωνία
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηριχθεί η συμφωνία, διαβεβαίωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών. Ωστόσο, πρόσθεσε πως αυτή η συνάντηση θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από καιρό και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχασε πολύτιμο χρόνο.
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηριχθεί η συμφωνία, διαβεβαίωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών. Ωστόσο, πρόσθεσε πως αυτή η συνάντηση θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από καιρό και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχασε πολύτιμο χρόνο.
Η ΝΔ στα μακρά διαδρομή της έχει αποδείξει ότι βάζει το συμφέρον της χώρας πάνω απ’ όλα, δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι προσήλθε στη συνάντηση με διάθεση συνεννόησης.
Στη συνέχεια, κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστέρηση που απέβη σε βάρος της οικονομίας και της χώρας. «Νόμιζε ότι κέρδιζε χρόνο, αλλά στην ουσία έχασε χρόνο» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι η κατάσταση γίνεται χειρότερη μέρα με την ημέρα.
Χαρακτήρισε το δημοψήφισμα διχαστικό, ανέφερε ότι βρισκόμαστε στο «και πέντε» της διαπραγμάτευσης και περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οικονομία.
Ωστόσο, πρόσθεσε, όλες οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να συμβάλλουν στο να ξαναβρεθεί η ενότητα που απαιτείται και να παροτρύνουν την κυβέρνηση να φέρει την συμφωνία, «που πρέπει να τύχει αποδοχής», εφόσον φέρει τα χαρακτηριστικά που συμφωνήσαμε, όπως είπε.
Θα κάνουμε ό,τι μπορεί να γίνει, για να υποστηριχθεί η συμφωνία, την οποία ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι θα φέρει σε 48 ώρες, κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεισμός 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
- Ηγουμενίτσα: Απολογείται στον ανακριτή 50χρονος οδηγός φορτηγού που μετέφερε μισό τόνο κάνναβης «skunk»
- Σίνερ: Η νέα εποχή του τένις έχει ήδη το όνομά του
- Ρόδος: Μαχαίρωσε τέσσερις φορές την οικιακή βοηθό και την κλείδωσε σε δωμάτιο
- Digital Detox: Πώς να αποσυνδεθείτε σωστά
- Είναι αδιανόητο να αφήσουμε τον βασανισμένο σκυλάκο Τζόκερ χωρίς οικογένεια

